Giveaway : 02-07 May 2012 & The Winner!

Holla scrapper and crafter :)
Here we back again with Giveaway period 02-07 May 2012 which this is one part of Paper Flavour 2nd Birthday Celebration.

here's the rule :
1.) Tell us your opinion about Paper Flavour, so we can make Paper Flavour better in each day. Enter your comment in this post. One person only allow to enter max. 1 comment^^
2.) We will pick randomly the 1 lucky winner on 08 May 2012 on this website
3.) Important: For lucky winner who lived in Jakarta,the delivery cost is free. For the lucky winner who lived in other city, the delivery cost paid by winner. Thanks!

The Rewards :
Set of Paper Crafting-making cute cakes. Great,isn't? :)



#GIVEAWAY WINNER DETAILS:Also thanks everyone for all your comments on this post. My husband help me to choose 1 lucky winner!










A big congrats for the winner! please email me your home address so I can get these in the mail for you. Last confirmation : 20 may 2012. Stay tune for next giveaway. Thanks for stopping by!




fiqrotul ulya said...

Paper Flavour totally cute overload!
too many inspirational and cute things! just love it :)

Rusydina Izzati said...

banyak banget yg aku sukain dr paper flavour.

1) desainnya yg cute dan gak ngebosenin.

2) diskon yg kayanya sering banget gitu hehe hampir tiap season ada deh kayanya. woow (Y)

3) ngejual barang secondhand tapi mutunya masih bagus! tp kalo soal yg ini harus cepet dan sigap banget kalo gak kehabisan dan untuk ada lagi susah banget.

4) ngadain acara swap ATC yg bikin nambah wawasan ttg dunia scrapbook meluas :)

5) keren loh udah masuk KOMPAS TV.

6) ramah dan sabar.

banyak kan? karena paper flavour gak cuma online shop tapi tempat sharing juga! love it.

selvana said...

I like PF mostly :

1. program "giveaway" nya ^^V
2. service penjualan yg memuaskan dr order, packing sampai pengiriman puass banget ^^two thumbs up--> aku udah 2 kali order via online..
3. website yg lengkap, dr kelas, produk, jasa, one stop shopping deh.
4. padni yg totally ramah dan sabar...so nice to meet you.
5. inspirational...bikin ga bosen buat belajar scrapbook...more and more...

go go paper flavour...^^

Kharisma Natalia said...

karena untuk memperbaiki, berarti yang dirasa kurang yaahh hoho
- better dibuat online shop yg e-commerce gak sih? jadinya klik klik klik aja yang mau beli.
- lucu kali ya kalo dibuat kupon diskon macam di luar negeri, jadi pake kupon itu meski tanpa ada promo, bisa dapet diskon.
- harga kelasnya huhu diskooonn *gelayut manja

semangat ya! u doin' great!!

Paper Flavour Instagram

© PAPER FLAVOUR . Design by Fearne.