Giveaway period 1-10 march '12 & The 2 Lucky Winners!

Hi,friends :) here we back again with Giveaway period 1-10 march '12 which this is one part of Paper Flavour 2nd Birthday Celebration.

For Giveaway period 1-10 march '12, here's the rule :
1.) Tell us your opinion about Paper Flavour as scrapbook & paper craft online store. Enter your comment in this post. One person only allow to enter max. 1 comment^^
2.) We will pick randomly the 2 lucky winners on 11 March 2012 in this website
3.) For lucky winner who lived in Jakarta,the delivery cost is free. For the lucky winner who lived in other city, the delivery cost paid by winner. Thanks!

The Rewards for 2 lucKY WinnerS :
selected 15x15cm paper from Paper Flavour below plus ribbon.























GIVEAWAY WINNER DETAILS:
Also thanks everyone for all your comments on this post and now the lucky two winners are...























A big congrats ladies and please email me your mailing address so I can get these in the mail for you. We will held giveaway from march - may 2012. Thanks for stopping by!





Lia Levina said...

paper flavour supplies the best scrapbook items! i'd been searching for this kind of shop that sell the scrapbook stuff, and was so happy that i found paper flavour! they even provide tutorial classes! they're awesome, you can tell :D

ayu n. laraswati said...

mauu ikutaan giveawaynya yaa :D

kalo kata saya paper flavour nyediain kebutuhan bagi para scrapbooker secara ga nanggung-nanggung. udah gitu keren2 banget barang2nya

pyoncLo said...

paperflavor is a nice online shop with variety of supplies. Awesome!:D

PrincessYip said...

Paper flavour is TOP BGT. Sangat ramah n mau dan sabar menjawab pertanyaan2 ku. ^^

Rusydina Izzati said...

paper flavour itu toko online yg ngejual alat-alat crafting pertama yg aku temukan di dunia maya dan aku langsung jatuh hati sama semua barang-barangnya karena semua lucu dan berkualitas.
aku udah bandingin sama online crafting shop lainnya secara kualitas, layanan dan jasanya paper flavour numero uno buat aku.

happy birthday yg ke-2 ya! makin kreatif dan tetap bersahaja :)

Details In Fabrics said...

aaakkkk! pertama kali ketemu web paperflavour itu pas cari bahan buat bikin scrapbook. udah pesan kertas2 yang rada kaget pas nerima. waaahhh! kertasnya lucu.
pengeeen banget ikut kelasnya, tapi belum pas nih waktu dan uangnya :))
but, i feel so happy when i met u, PF! You're rockin' scrapbooker!

paperflavour@gmail.com said...

utk mba ayu dan details in fabric, tlg pm saya alamat kalian ke paperflavour@gmail.com. tq^^

paperflavour@gmail.com said...

Batas pengiriman giveaway adalah 2 april 2012. Jika lewat pd tgl tsbt blm ada konfirmasi maka hadiah hangus. Kepada para pememang diharapkan email alamat ke paperflavour@gmail.com. tq :D

Details In Fabrics said...

sudah yaaaa!!
terima kasih, paper flavouurr (^^,)v

© PAPER FLAVOUR . Design by Fearne.